Tecmo Koei ha confirmat que 'Dynasty Warriors Next', producció desenvolupada per l'estudi Omega Force per a PlayStation Vita, serà llançada a tot Europa el 22 de febrer de 2012. La sèrie d'acció tàctica 'Dynasty Warriors' ens permetrà submergir-nos de nou en la pell dels grans generals de la història de l'Antiga Xina amb aquest nou joc d'acció tàctica que ens convidarà a mesurar-nos davant de milers d'enemics fins convertir-nos en el major heroi de la història Xina.

Next, desenvolupat per PlayStation Vita, implementarà un sistema de controls intuïtius amb el comandament i el sensor de la consola, alhora que permetrà connectar-se entre jugadors i gaudir de l'experiència. De la mateixa manera, el joc pretén treure el màxim partit del maquinari de la nova plataforma fins portar a una nova dimensió la franquícia 'Dynasty Warriors' gràcies a una sèrie de característiques essencials com la fusió de controls, que aportarà al lliurament acció intuïtiva i desenvolupament d'aspectes tàctics gràcies a les característiques de la consola, com ara la pantalla multitàctil, el panell tàctil del darrere, el sensor (de detecció de 6 eixos). La fusió entre un dels aspectes més destacats de la sèrie, en relació al seu simple cadència de pulsació botons, permet gaudir d'una nova experiència com Guerrero.

El joc inclourà 65 personatges amb què jugar que podran utilitzar el nou i poderós atac 'God Speed Musou' simplement en seleccionar-lo en pantalla i lliscar directament sobre els enemics. També tindrem a la nostra disposició l'atac de suport 'Direct Break', prement sobre qualsevol enemic o àrea del joc, sense tenir en compte la situació del jugador en aquest moment. Només tocant el mapa directament sense interrompre l'acció del joc, per dirigir a loss subordinats amb 'Ordres Directes'.

L'equip de desenvolupament també assegura una millorada experiència de joc local i GPS: amb la de participar amb altres jugadors mitjançant la connectivitat de posicionament per GPS de la consola, i així gaudir d'una continuada interacció social. S'ha habilitat l'espai LiveArea Screens de PlayStation Vita per obtenir una experiència multijugador molt més rica amb el nou''onquest Mode "(compatible amb connexió WiFi i 3G) i la modalitat cooperativa per a 4 jugadors. Per acabar d´arrodonir-ho, Dynasty Warriors next inclourà l'apreciat 'Edit Mode', amb el qual els jugadors podran crear i personalitzar els seus propis guerrers.

Elsotanoperdido News and Videogames