Electronic Arts (EA) i BioWare han confirmat que el joc Star Wars: The Old Republic ja ha superat el milió d'usuaris. El títol s'ha convertit en el MMO que més ràpid ha arribat a aquest nombre d'usuaris en tota la història en aconseguir en la seva primera setmana al mercat. Les companyies també han destacat que ja s'han registrat milions d'hores de joc i 3,8 milions de personatges creats.

La fase de proves de Star Wars: The Old Republic ja havia anticipat bones sensacions sobre el títol. El joc permet als usuaris introduir-se al món Star Wars creant el seu propi personatge i gaudint d'una gran llibertat per al seu desenvolupament. El títol va sortir a la venda el 20 de desembre i el títol ja ha aconseguit trencar rècord entre els títols del seu gènere.

Electronic Arts ha confirmat que la primera setmana al mercat de Star Wars: The Old Republic ha estat tot un èxit. Segons la companyia, el joc desenvolupat per BioWare s'ha convertit en el joc MMO (videojocs de rol multijugador massius en línia) amb millor inici en vendes. El títol ja ha superat el milió d'usuaris registrats i EA ha assegurat que registra un augment constant en el nombre de jugadors.

"La reacció dels fans ha estat molt positiva, amb una primera onada de jugadors impressionant", ha comentat EA en el seu comunicat. La companyia s'ha mostrat encantada amb l'èxit del joc i ha detallat algunes de les dades d'ús del joc que s'han generat en només set dies.

510.000 cavallers jedi

Des del seu llançament s'han superat els 28 milions d'hores de joc registrades, l'equivalent a veure les 6 pel • lícules de Star Wars dos milions de vegades. De fet, la mitjana d'hores diàries dedicades al joc per cada usuari se situa en gairebé cinc, una dada del lliurament dels jugadors al títol. La veritat és que el llançament s'ha produït en un moment de dies festius a nivell mundial, de manera que els usuaris han tingut més oportunitats de jugar.

Quant als personatges, Electronic Arts ha assegurat que s'han creat 3,8 milions. En aquest camp triomfa el costat fosc i no hi ha equilibri en la força. Del total de personatges creats, 510.000 han estat Cavallers Jedi i 550.000 Guerrers Sith. Tots aquests personatges han aconseguit matar a més de 2 milions de personatges no jugadors en els dies des del llançament.

Tant EA com BioWare han assegurat que esperen que el joc segueixi creixent. "Per a tot el món en BioWare i EA és un honor la resposta dels fans. Treballarem junts en estreta col • laboració amb la nostra comunitat en les pròximes setmanes, mesos i anys per oferir a l'audiència novetats de forma regular", ha comentat el manager general de BioWare, Ray Muzyka en el comunicat de premsa d'Electronic Arts.