Instagram ja està disponible per a baixar per a dispositius Android a través de Google Play. La xarxa social basada en fotografia arriba al sistema operatiu mòbil de Google després de mesos d'espera plens de rumors. Els usuaris ja poden descarregar-se Instagram de forma gratuïta per als seus dispositius Android.

Instagram s'ha fet pregar en Android. L'aplicació-xarxa social fins ara només estava disponible en iOS, on ha aconseguit captivar a milions d'usuaris. Fins ara, el servei es limitava als dispositius d'Apple, encara que ja s'havia anunciat la seva adaptació a Android. Després de mesos de rumors sobre el seu llançament, l'equip de Instagram ha posat a disposició dels usuaris l'aplicació.

Com un dels seus principals atractius, Instagram destaca per oferir una àmplia varietat de filtres automàtics que permeten canviar totalment l'estètica de les instantànies. Aquests filtres i vores estan específicament dissenyats per a les fotografies de Instagram i els usuaris poden escollir alguns com Brannan, Inkwel o Walden entre d'altres.

Una altra funció de Instagram que ha generat una gran acceptació entre els usuaris és la possibilitat de poder compartir les fotografies del servei en altres xarxes socials. D'aquesta manera, els usuaris poden indicar si volen que les instantànies que capturin i publiquin apareguin en els seus comptes de Facebook, Twitter, Tumblr i Foursquare. Segons els responsables de Instagram, d'aquí a poc aquestes opcions s'ampliaran a Flickr.

L'esperada aplicació ja està disponible per a dispositius Android amb versió 2.2 i superiors, per a mòbils que suportin OpenGL ES 2. Instagram és una aplicació gratuïta i ja es pot descarregar a través de la botiga Google Play.