Conduir Kitt i sentir-se Michael Knight és possible gràcies a la iniciativa d'un mecànic malagueny, aficionat a la sèrie El cotxe fantàstic, que ha aconseguit el seu somni de tenir un dels vehicles originals de la popular sèrie dels vuitanta i que el lloga per a esdeveniments.

José Antonio Soto, veí de Vélez-Màlaga (Màlaga), ha explicat que va quedar "meravellat" quan va veure per primera vegada El cotxe fantàstic el 1985, fins al punt que la seva passió pel vehicle va fer que estudiés mecànica i que programés el seu viatge de nuvis als Estats Units per poder veure Kitt.

Tot i que no va poder aconseguir-ho, Soto no va parar i va comprar diversos models de Pontiac, el vehicle que conduïa David Hasselhoff en la ficció televisiva per convertir-los en cotxes fantàstics amb les seves pròpies mans.

No obstant això, el 2007 per fi va poder veure complert el seu somni, ja que va localitzar per internet i va adquirir mitjançant una subhasta una de les dotze rèpliques de Kitt (acrònim de Knight Industries Two Thousand) que es van fer per a la sèrie i que fins a aquesta data es trobava en un museu de Londres.

"Quan vaig veure la sèrie em va marcar i amb el pas dels anys no em vaig oblidar del cotxe, el tenia sempre en ment gràcies a dibuixos, revistes, adhesius i molts objectes relacionats amb el col·leccionisme", ha indicat.

Aquest mecànic ha declarat que per a ell va ser "molt gran" retrobar-se amb Kitt al museu londinenc, i encara que estava una mica "castigat i espatllat" per l'efecte de l'exposició al públic, "em van donar més ganes de posar-me mans a l'obra amb ell".

"Vaig aconseguir portar-lo, vaig desmuntar sencer i vaig tornar a muntar-lo i vaig aconseguir conservar moltes peces originals, mentre que altres, com la tapisseria, vaig haver de canviar-les", ha afegit Soto, que reconeix que el cotxe ja és "un avi" però no per això deixa de causar sensació.