Més de 200 persones han participat en la gravació del lipdub que l'Ateneu Popular la Sèquia ha creat per donar a conèixer les seves activitats. A ritme de la cançó "Que no ens parin" del grup bagenc Kòdul membres del propi ateneu s'han unit a representats d'altres entitats i veïns i veïnes de la ciutat per dur una iniciativa divertida i efectiva a internet.

Durant la gravació del lipdub, la càmera va recórrer els diferents espais de l´Ateneu, entre ells els tres nous espais que s´han inaugurat aquest cap de setmana: la ludoteca, la biblioteca i el rocòdrom.

La voluntat de l´Ateneu amb aquest lipdub és mostrar la vitalitat de l´espai i transmetre-ho d´una forma més visual i atractiva per la gent que encara no s'hi ha acostat. El lipdub s´emmarca en una campanya de difusió del projecte de l´Ateneu que s´està duent a terme les últimes setmanes, que entre d´altres accions ha inclòs un repartiment bústia a bústia de tot Manresa d´un tríptic amb informació de l´espai.

L´Ateneu que es troba enmig d'un procés judicial vol demostrar a la ciutat que es tracta d´un espai necessari dins la ciutat i que la seva clausura suposaria una pèrdua irreemplaçable. El lema que escollit és "l´Ateneu som totes i no ens faran fora" i vol deixar constància de que l´espai es troba obert a totes les persones que tinguin iniciatives i projectes que sumin en l´objectiu d´avançar cap a una societat sense desigualtats ni opressions.