La moda dels equips 'wearables' està generant tot tipus de dispositius i solucions per convertir la roba i els complements dels usuaris en sistemes intel·ligents. Més enllà d'ulleres, rellotges o polseres connectades, ha aparegut una idea per transformar les gorres en una eina per utilitzar els 'smartphones'.

L'objectiu és trobar una forma de que els usuaris puguin accedir als continguts del seu telèfon de forma més senzilla. Els rellotges intel·ligents del mercat actual responen a aquest objectiu i informen de notificacions i altres serveis gràcies a la seva vinculació amb els telèfons. Google està treballant en les Google Glass, que porten un pas més enllà l'experiència i presenten els continguts directament davant els usuaris, a través d'un sistema de projecció per a les ulleres.

Seguint la idea de Google Glass ha aparegut un prototip que permetrà convertir les gorres en una eina ideal per interactuar amb el telèfon. La iniciativa s'anomena Hattrick Wear.

Amb Hattrick Wear els usuaris podrien utilitzar la seva gorra per no perdre detall de les novetats del seu telèfon, tot mentre caminen o fan qualsevol altra activitat. El prototip s'ha presentat en un vídeo i es mostra com una idea original, però que haurà de demostrar la seva utilitat.

De moment Hattrick Wear no es comercialitza, encara que els seus responsables asseguren que arribarà aviat i buscarà finançament a través de Kickstarter. El que està clar és que el mercat de 'wearables' està obrint la porta a dispositius que abans ni es podien imaginar i aquesta nova prova confirma que hi ha un món de possibilitats encara per descobrir.