Un home d'Arizona, als Estats Units, va patir el cap de setmana un accident amb el nou vaixell insígnia d'Apple, l'iPhone 6. El dispositiu li va explotar a la butxaca dels pantalons mentre passejava en bicicleta provocant-li cremades de segon grau a la cama dreta.

La companyia de Cupertino no guanya per a ensurts. El polèmic llançament dels iPhone 6 i iPhone 6 Plus encara segueix donant de què parlar i aquesta vegada Apple s'enfronta a un cas aïllat d'explosió del terminal.

"Va ser una experiència surrealista, i si no m'hagués passat a mi no m'ho hauria cregut", comença a narrar Phillip Lechter al seu bloc personal on ha explicat els detalls de l'episodi.

Segons el seu testimoni, Lechter es trobava gaudint d'un dia en família muntant en bicicleta quan va sentir una "sensació de cremor" a la cama dreta. Després de comprovar que el fum no procedia del mecanisme del 'rickshaw', el vehicle de dues rodes de tracció humana on viatjava amb la seva dona i el seu fill, es va adonar que el seu nou iPhone 6 s'havia doblat a la butxaca i s'havia incendiat.

"El fum era espès" declara Lechter, "vaig treure el mòbil de la meva butxaca i el vaig llençar a un costat". En un intent per sufocar el foc dels seus pantalons, una persona pròxima a Lechter va llançar una ampolla d'aigua sobre les flames. Una altra persona que allí es trobava va posar glaçons de gel sobre el telèfon perquè es refredés mentre una tercera persona gravava les imatges de l'estat en què havia quedat el telèfon després de l'explosió.