Twitter ha rebut una nova actualització per a la seva aplicació de dispositius iOS i la web i ara permet a l'usuari citar tuits d'una forma més extensa en realitzar un retuit, permetent escriure fins a 116 caràcters al costat del tuit que es vulgui compartir. Fins ara, el nombre de caràcters del tuit citat es descomptaven dels 140 de límit.

Visualment, la nova opció és similar al clàssic sistema de citar 'posts' vist en comunitats de fòrums, apareixent el missatge compartit com un arxiu adjunt al nou tuit escrit.

Fins ara el botó de retuit a la web permetia compartir informació d'altres usuaris sense aportar contingut extra. En l'aplicació trobàvem també l'opció de citar, que donava la possibilitat de publicar el missatge d'una altra persona afegint algunes paraules dins de l'espai de caràcters que quedés disponible (el que no hagués utilitzat l'autor original del missatge). Una forma de comunicar-se amb certa limitació que millorarà amb aquesta nova funció.

A partir d'ara, quan premem en el botó de retuit, tant a la web, com en l'aplicació, ens trobarem amb una finestra en la qual podrem o retuitejar tal qual o afegir un comentari. Al 'timeline' apareixerà el missatge publicat al costat d'una previsualització del tuit citat amb la imatge i el contingut. En fer clic en ell, apareixerà de forma completa des de la font original. És a dir, que l'opció anterior de citar ha estat millorada i ampliada en integrar el tuit inserit i no una reproducció del mateix.