WhatsApp tindrà un botó propi dins de cada publicació de Facebook per permetre als usuaris compartir qualsevol notícia o enllaç de la xarxa social a través de l'app de missatgeria sense sortir de Facebook. Així ho asseguren diversos portals especialitzats.

El botó d'enviar a través de WhatsApp se situarà al costat dels ja existents' M'agrada ',' Comentar 'i' Compartir ', segons es pot veure en les captures de pantalla que ha publicat la web Geektime. Aquest botó arribaria amb la versió 31.0.0.7.13 de Facebook, encara que la xarxa social no ha confirmat aquesta informació.

En les captures de pantalla no es veu que la nova versió incorpori grans novetats. L'únic que destaca pel que fa a la versió actual és l'aparició d'aquest quart botó amb la icona de WhatsApp.

Aquest botó permetrà, segons apunten des del web esmentat, compartir qualsevol publicació de Facebook amb el contacte o grups de WhatsApp que seleccionem un cop premem aquest botó.

El mecanisme per compartir és molt semblant a l'existent: es tracta simplement d'un accés directe més. En aquest cas, WhatsApp té un botó propi perquè, potser, Facebook vol donar-li més importància a aquest servei, pel qual va pagar gairebé 22.000 milions de dòlars.

Facebook també ha fet canvis recentment en la seva aplicació de xat. Messenger s'ha actualitzat per permetre que aplicacions de tercers s'integrin en el client de missatgeria.

Pel que sembla, l'estratègia de Facebook passa per no descuidar cap de les seves dues aplicacions de missatgeria.