Michael Peña fa anys que demostra que es mou com a peix a l'aigua a Hollywood, ja sigui en grans produccions, com la recentment estrenada Ant-Man, o en cintes independents, com ara The Vatican Tapis, en la qual s'atreveix amb el terror per primer cop.

Peña s'afegeix amb Ant-Man a la llista de llatins amb papers rellevants en l'univers cinematogràfic de Marvel, on ja figuren Zoe Saldaña i el consagrat Benicio del Toro gràcies a la producció Guardians de la Galàxia, i, no satisfet amb això, espera l'estrena l'octubre de The Martian, la nova aventura espacial de Ridley Scott.

L'actor nord-americà d'origen mexicà viu un dels seus millors moments professionals, però no té una resposta per determinar què és exactament el que ofereix a una indústria que ha apostat clarament per ell. "Cal treballar dur i tenir una mica de sort", va manifestar Penya en entrevista amb Efe.

"Hi ha qui treballa i estudia més que jo i no aconsegueix aquests papers. Què és el que faig diferent? No ho sé. És qüestió d'aprofitar el teu moment", ha declarat satisfet.