WhatsApp deixarà marcar missatges com a no llegits

La utilitat servirà només per a l'usuari que rep els missatges, ja que el remitent els veurà com a llegits

24.07.2015 | 07:44
Whatsapp s´ha actualitzat per a Android

La popular aplicació de missatgeria WhatsApp ha estat preparant durant aquest mes una actualització que ja està disponible només per a Android, i que aporta una bona quantitat de noves funcions, entre les que destaquen la possibilitat de marcar els missatges com a no llegits i la personalització de les notificacions.

La versió 2.12.193 de WhatsApp permet marcar com a no llegits els missatges de certs usuaris, però només a manera de recordatori per a l'usuari del dispositiu. Una cosa bastant útil per a aquells missatges que els nostres contactes ens envien per WhatsApp i finalment oblidem.

No obstant això, quan marquem missatges com a no llegits, el nostre contacte veurà que els missatges han estat llegits, el que implica que aquest recordatori és només per a nosaltres. A més, el comptador de missatges desapareix, mostrant així la diferència principal entre un missatge veritablement nou i un altre posposat.

Aquesta no és, ni de bon tros, l'única novetat que WhatsApp ha desenvolupat en la seva última versió. Entre elles, destaca la de les notificacions personalitzades tant de xats individuals com de grups.

El canvi més significatiu és la nova forma de personalitzar les notificacions, tant dels grups com dels xat amb un contacte en particular. Ara tenim un nou botó de notificacions quan despleguem la finestra d'informació, just al costat del contingut multimèdia.

Això ens permet seleccionar la possibilitat de personalitzar el to, la durada de la vibració, si s'encén el LED i fins i tot si té o no notificació emergent. Quan s'obre la pàgina de detall d'un grup o contacte, apareix una nova categoria de notificacions on es pot silenciar el xat durant vuit hores, una setmana o un any, escollir la manera i el temps de vibració de la notificació.

Finalment, WhatsApp ha deixat una important novetat en una altra de les pantalles de Configuració. Es tracta del nombre de bytes enviats i rebuts de Google Drive, el servei d'emmagatzematge a Internet de Google. Una cosa que ja es rumorejava des de fa temps, permetent a l'usuari fer còpies de seguretat de les seves converses (missatges, i continguts multimèdia) per salvaguardar a Internet. Tota una ajuda per no perdre continguts si s'extravia el terminal, com ja gaudeixen els usuaris d'iPhone amb iCloud.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema