Els fans de Jurassic World continuen encara fascinats per l'última pel·lícula de Chris Pratt, aixó que per poder reviure l'emoció i la màgia de la cinta, han decidit recrear tota la pel·lícula però amb figures de LEGO i en tant sols 90 segons.

Gràcies al treball d'uns editors de vídeos amateur Brotherhood Workshop, la pel·lícula completa de Jurassic World ha estat reproduïda com una mini paròdia, però sense deixar de banda alguns diàlegs emblemàticsdel film.

"Els adolescents creuen que els dinosaures estan coixos, així que ara farem híbrids", comenta al principi del vídeo el personatge LEGO de Bryce Dallas Howard. Chris Pratt per la seva banda, fins i tot en versió LEGO, sap com calmar els velociraptores i guanyar-se a la noia abans que els crèdits apareguin a la pantalla.

Jurassic World s'ha convertit en el tercer film més taquiller de la història després de recaptar més de 1.600 milions de dòlars a tot el món. A més, la cinta d'Universal s'ha convertit en la pel·lícula amb més èxit del 2015 en avançar a Fast & Furious 7 (1.512 milions) i Vengadores: L'era de Ultrón (1.401 milions).