Ubisoft ha anunciat la publicació del contingut addicional 'Jack el Destripador' i alguns detalls del Season Pass per al videojoc 'Assassin's Creed Syndicate'. La campanya sobre Jack l'Esbudellador té lloc 20 anys després dels successos de Syndicate, i explica la història del famós assassí en sèrie. Ambientada a Whitechapel durant l'anomenada "Tardor del Terror" de 1888; la història pretén reproduir l'onada d'assassinats i mutilacions que va terroritzar Londres i va atreure l'atenció dels mitjans de comunicació de tot el món.

'Assassin's Creed Syndicate' estarà disponible per a PlayStation 4 i Xbox One el 23 d'octubre i per a Windows PC el 19 de novembre. El contingut estarà disponible de forma independent al joc i en ell els jugadors hauran d'unir les seves forces a les de l'inspector Frederick Abberline, de Scotland Yard, per donar caça a Jack. També estarà disponible com a part del passi de temporada, que segons detalla Ubisoft inclourà el següent:

Pack de missions de la campanya 'Jack el Destripador'. Deu noves missions que es desenvolupen a Londres, on caldrà unir-se a Duleep Singh per reclamar el seu dret al tron ??com maharajà. En la seva recerca per recuperar el que per llinatge li correspon, s'enfrontarà als templers i posarà a prova la seva amistat amb la reina.

Missió exclusiva 'Una Larga noche'. Ajuda a Jacob a buscar un membre de la seva banda en perill i porta'l de tornada a un lloc segur en una cursa contra un temps salvatge i plena de perill.

Pack de 'Las calles de Londres. Accedeix a una hora de joc extra amb noves missions, i dos sets d'equipament i armes d'altes prestacions.

Millora d'experiència exclusiva. Tots els propietaris del Season Pass tindran un multiplicador d' XP permanent.