Oferzone serà a partir d'avui l´App oficial del Bàsquet Manresa. L'empresa ha signat un acord de col·laboració amb el club del Bages, de moment, per a la propera temporada. La col·laboració s´ha rubricat en una roda de premsa, aquest matí al Nou Congost.

Nina Pont, responsable comercial d´Oferzone Catalunya, ha estat l´encarregada d´explicar què poden trobar els usuaris dins l´aplicació, i quina serà la vinculació amb el Bàsquet Manresa. Pont ha destacat que «el Bàsquet Manresa i Oferzone s´assemblen en moltes coses, com ara en què són una empresa de proximitat».

Més tard, el President del Bàsquet Manresa, Jaume Arnau, ha agraït a Oferzone Catalunya la seva implicació amb el club, i a més ha volgut remarcar que «els usuaris de l´aplicació que ´segueixin´ a ICL Manresa podran rebre al moment estadístiques dels partits».

Oferzone Catalunya formarà part del Pool de Patrocinadors del Bàsquet Manresa per aquesta temporada, tot i que la voluntat del club i de l´empresa és poder allargar la vinculació.