Youtube s'ha convertit en una plataforma que ha fet milionaris a uns quants afortunats pel simple fet de pujar vídeos al conegut portal. Són els anomenats YouTubers, autèntics ídols de masses amb milions de seguidors i que es disputen les principals marques comercials.

Segons la revista Forbes, aquests són els deu YouTubers que més van guanyar el 2015.

Rosanna Pansino (2,5 milions de dòlars)

Els seus vídeos de rebosteria els veuen més de 4,5 milions de persones. Aprofitant la fama que li ha donat Youtube s'ha ficat a actriu i també ha començat una carrera en la música.

Roman Atwood (2,5 millions)

Els vídeos de càmera oculta d'aquest comediant americà triomfen a Youtube. En l'actualitat està preparant seva primera pel·lícula.

Lilly Singh (2,5 milions)

Aquesta canadenca d'origen hindú, que es defineix així mateixa com 'Superwoman', compta amb gairebé set milions de subscriptors. És oradora motivacional, comediant i cantant.

Michelle Phan (3 milions de dòlars)

Els tutorials de bellesa han fet rica aquesta nord-americana de 28 anys. Té la seva pròpia línia de maquillatge i és portaveu de Lancome.

KSI (4,5 milions de dòlars)

El veritable nom d'aquest britànic de 22 anys és Olajide Olatunji. De professió comediant, raper i jugador de videojocs, un dels seus temes es va colar a les llistes dels més venuts al Regne Unit.

Rhett & Link (4,5 milions de dòlars)

Aquesta parella de nord-americans tenen prop de 4 milions de seguidors a Youtube que no es perden les seves paròdies i esquetxos.

Lindsay Stirling (6 milions)

Violinista de gran talent, ballarina, artista de performance i compositora nord-americana que arrasa a la plataforma de vídeos amb més de 7 milions de subscriptors.

Fine Brothers (8 milions de dòlars)

Aquests germans de Brooklyn van ser els primers que van crear una sitcom (comèdia de situació) a Youtube. En el seu canal podem veure vídeos de com reacciona la gent davant de diferents situacions.

Smosh (8,5 milions de dòlars)

Sota aquest nom s'amaguen dos californians anomenats Anthony Padilla i Ian Hecox. Els seus hilarants vídeos i doblatges de cançons els han convertit en rics i famosos.

PewDiePie (12 milions)

La llista dels YouTubers que més van guanyar en 2015 l'encapçala aquest suec anomenat Felix Kjllberg. Té ni més ni menys de 40 milions de seguidors i el seu canal s'ha convertit en el més vist de la història de la plataforma.