L'espera ha acabat. Ja està a la venda 'Assassin' s Creed Syndicate ', el nou títol de la coneguda saga d'Ubisoft que transcorre en l'època victoriana londinenca del segle XIX.

'Assassin's Creed: Syndicate' situa al jugador durant l'any 1868, amb un duo protagonista format per dos germans bessons, Jacob i Evei, un home i una dona fills de la Revolució Industrial. Es pot alternar el control entre els dos protagonistes en qualsevol moment, les missions i interessos són diferents.

En termes de jugabilitat, cada personatge té el seu propi ventall d'habilitats amb novetats diferencials en relació a les mecàniques en funció del personatge escollit.

Nou sistema de batalla

'Assassin's Creed: Syndicate' compta amb novetats en el sistema de batalla, que patia un desgast evident després de diverses entregues sense massa evolució.

A 'Syndicate', els jugadors han de armar-se de valor per enfrontar-se a diferents bandes de carrer, augmentant la seva influència per tot Londres i emprant per a això noves armes com el puny americà, una pistola o un ganivet kukri.

Entre les novetats, a més, es presenten com a mitjà de transport dels carruatges típics de l'època, a més d'un nou dispositiu en forma de ganxo que ens permetrà accedir als llocs més alts sense perdre temps escalant.

En contraposició 'Assassin's Creed: Syndicate' no disposa de manera multijugador com sí ho va incloure l'any passat 'Unity'. L'estudi al·lega que s'ha centrat en un desenvolupament narratiu mantenint l'essència d'infiltració característica de la sèrie, evitant d'aquesta manera dividir recursos per crear maneres multijugador cooperatius o competitius.

Microtransacciones

Com en anteriors iteracions de la franquícia i multitud de superproduccions, 'Assassin' s Creed Syndicate 'compta amb la presència de microtransacciones, permetent al jugador adquirir una sèrie d'avantatges a canvi d'un petit pagament.

Aquestes microtransacciones són opcionals i estan pensades per a les persones que vulguin accelerar el seu progrés. Totes les opcions de 'Assassin' s Creed Syndicate' poden ser adquirides sense passar per caixa.

"El model utilitzat per a 'Assassin' s Creed Syndicate' és bastant similar al de' Black Flag ', permetent als jugadors que no tinguin temps d'explorar el nostre vast món aconseguir l'equipament més poderós, així com altres objectes", explica François Peinad, responsable del títol.

'Assassin's Creed Syndicate' reuneix per altra banda a una gran quantitat de celebritats històriques, com Alexander Graham Bell, Karl Marx, Charles Darwin, Charles Dickens, Florence Nightingale ia la mateixa Reina Victoria.

El lliurament està disponible des d'aquest divendres 23 d'octubre per a PlayStation 4 i Xbox One el 23 d'octubre, mentre que l'edició d'ordinador arribarà el 19 de novembre.