'[8:46]' és l'últim videojoc que ha alterat la sempre sensible societat nord-americana. Es tracta d'un joc que recrea en primera persona els atemptats de l'11 de setembre del 2001 contra les Torres Bessones de Nova York.

El títol posa el jugador a la pell d'un oficinista del World Trade Center a les 08:46 del matí, hora en què va impactar el primer avió sobre una de les Torres. L'objectiu dels creadors del joc és que sentim el pànic d'aquesta persona atrapada en una de les plantes del gratacels i s'ha desenvolupat per jugar-hi amb ulleres Oculus Rift, que permeten viure l'experiència en realitat virtual.

Els autors de '[8:46]' són un grup de joves que es fan dir 846 Studios i afirmen que es tracta d'un treball per a classe. Per desenvolupar el videojoc van comptar amb dos actors de qui van capturar els seus moviments i van posar les veus dels personatges.

'[8:46]' ha aixecat una gran polèmica a l'altre costat de l'Atlàntic i ràpidament ha desaparegut de la xarxa, encara que és possible descarregar-se una versió per a PC.