Censura a 'Street Fighter V': t'ensenyem les escenes que s'han eliminat

La polèmica envolta aquest lliurament de la saga de lluita per alguns moviments considerats massa eròtics

14.11.2015 | 07:44

Capcom encara està acabant de polir l'esperat 'Street Fighter V' i, pel què sembla, alguns moviments de les lluitadores que el protagonitzen i que han desenvolupat els programadors han resultat massa pujats de to pels directius de la companyia, ja que han decidit censurar-los, segons s'ha pogut comprovar en l'última beta del videojoc.

El títol sortirà a la venda el proper mes de febrer i Capcom vol evitar la qualificació de joc +18 i mantenir la T (per a adolescents) que és la que li ha assignat la Junta de Classificació de Programari d'Entreteniment dels EUA. És per això que ha decidit retocar una sèrie d'escenes.

Els personatges afectats per la censura són les lluitadores Mika i Cammy. En el cas de la primera, Capcom ha suprimit els cops al cul que es donava Mika mentre lluïa un vestit pràcticament inexistent. També s'ha eliminat el seu 'finisher' al costat de Nadeshiko en què s'obria completament de cames.

La veterana Cammy també ha patit les 'tisorades' de Capcom. En el vídeo que us mostrem a continuació es veu com la companyia nipona ha canviat l'angle de la càmera quan la lluitadora aterra a terra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema