No hi ha millor manera de divertir-se que aprenent. I més, en el cas dels més petits. Gràcies a les noves tecnologies, avui dia podem oferir una educació interactiva mantenint algunes les essències que van ensenyar a generacions passades.

Ara a més, és possible que el nen adquireixi els coneixements, igual que ho van fer els seus pares. De fet, és probable que tots dos hagin après a sumar, a restar o a resoldre problemes gràcies als Quaderns Rubio, però un ho va fer en format paper i l'altre a la tablet.

També trobem altres opcions com Garfield, on jugar amb un dels gats més famosos, o fer rodar la imaginació amb Toca Doctor guarint les malalties més greus. Aquí us recomanem algunes de les aplicacions en les que els vostres fills aprendran a resoldre els problemes per si mateixos i més, s'ho passaran genial.

Quadern Rubio: Els quaderns Rubio de tota la vida, però versió segle XXI. Per iPad. Amb més de 20 fases, trobarem problemes de càlcul per nivells, operacions d'escriptura o els problemes clàssics de tota la vida. També, per millorar les seves habilitats psicomotrius, podran divertir-se amb les seves pròpies creacions. Com tot bon treball, té la seva recompensa, les medalles seran la forma de premiar als més petits. Tot això supervisat pel mussol corrector, que els reflectirà on han de millorar per a una propera vegada.

Garfield: Les mascotes són una immillorable opció per divertir-se. I quina millor manera que fer-ho amb Garfield, el gat que ha divertit a diverses generacions. Això és el que han hagut de pensar els seus creadors, Budge Studios, que han vist en aquesta app creada per a nens de 6 a 8 anys, una manera eficaç de passar-ho bé. Disponible per iOS.

Toca doctor: Un nen va alegrement caminant en bicicleta i després de trobar un obstacle en el camí cau i no surt ben parat. Qui li curarà? El vostre fill. Valent-se d'aquesta aplicació sueca per Apple, el nostre fill podrà desenvolupar la seva imaginació amb divertits dibuixos i puzles.

Paper: Per a nens i no tan nens. Una completíssima aplicació per escriure, dibuixar i esquematitzar apropant el màxim possible a la sensació del paper. Però a més, podran pintar, fer un gràfic amb infinitat de formes, gravar cançons o veure fotos. Disponible per Apple.

1000 aventures: Aquesta aplicació per iOS i Android per un preu de 2.69 euros, permetrà als teus fills gaudir amb els pirates en alta mar, amb els extraterrestres en un altre planeta, acudir a castells medievals o presentar-se al llunyà oest. Desenvolupada per DADA Company, amb àmplia experiència en serveis infantils, aquesta app és per nens de 6 a 8 anys.