En els últims anys els coneguts com a dispositius ´wearables´ s'han convertit en complements tan recurrents com els collarets, mocadors, capells o polseres.

Ja siguin smartwatches, polseres d'activitat o ulleres intel·ligents, hi ha una multitud d'opcions t'ajudaran en el teu dia a dia i et facilitaran tasques tan quotidianes com fer la compra, realitzar activitats físiques o fins i tot treballar.

A continuació, et presentem 5 ´wearables´ que hauries de provar:

1. Fitbit Charge HR

Amb un disseny espectacular i un preu que oscil·la entre els 120 i els 150 euros, amb aquesta polsera d'activitat podràs quantificar els teus passos, la distància recorreguda i fins i tot la qualitat de les teves hores de son. Disposa a més a més, d'un monitor de ritme cardíac constant en temps real que t'ajudarà a millorar la teva activitat física. Considerada una de les millors polseres d'activitat del mercat, els seus materials i disseny han estat lloats per nombrosos experts.

2. Motorola Moto 360

Considerat per molts com el smartwatch més avançat del mercat i amb un preu aproximat d'uns 200 euros, el Motorola Moto 360 destaca entre altres coses, per la seva gran resistència a la pols i a l'aigua. Permet ajustar el dispositiu perquè la intensitat de la llum s'adapti a l'entorn corresponent, la qual cosa ajuda a estalviar bateria, així com, limitar les notificacions de les diferents apps.

3. Ulleres intel·ligents Recon Jet

Són una de les millors alternatives a les Google Glass i faran les delícies dels amants del ciclisme, per exemple. Inclouen un altímetre i un baròmetre i també donen informació sobre la temperatura ambiental. El seu preu oscil·la entre els 500 i els 600 euros i compta amb GPS, Càmera HD, Bluetooth i connexió WiFi. Un dels aspectes més lloats pels experts és que poden ser utilitzades amb els guants posats.

4. Top esportiu amb pulsòmetre de Gow

Aquesta peça intel·ligent que guarda la informació cardíaca després de l'exercici físic, aporta comoditat alhora que fa fàcil la tasca de controlar l'activitat a través d'una aplicació. El seu preu ronda els 100 euros.

5. Samsung Gear VR

Aquestes ulleres de realitat virtual són la joguina perfecta dels ´geeks´. Costen uns 300 euros però és necessari tenir un Samsung Galaxy Noti 4 per utilitzar-les. Són molt còmodes i molt fàcils d'usar i seran sens dubte, un dels ´wearables´ de moda de l'any que ve.