Un web aconsegueix bloquejar ordinadors o mòbils i provocar que es reinicien per tornar a funcionar després amb normalitat. Es tracta de Crash Safari, una pàgina que no obstant això no infecta els telèfons o equips no esborra dades.

Per la seva forma de funcionar, només cal accedir al web perquè es desencadenin els efectes, de manera que punxar en qualsevol enllaç de Crash Safari posa en perill la nostra sessió en qualsevol dels nostres dispositius. Aquest mecanisme, unit a la facilitat d'enviar aquests enllaços a través, per exemple, de les aplicacions de missatgeria com WhatsApp, però també de Facebook, Twitter, són motiu suficient per elevar l'alerta sobre els continguts que ens arriben a través d'elles.

El web està dissenyat per saturar el navegador i aconseguir que aquest bloquegi el telèfon i obligui a un reinici. Genera text a la barra de direccions fins que el navegador i el terminal, literalment, no són capaços de suportar-ho.

El nom del web indica que està pensat per a Safari, el navegador dels dispositius d'Apple. No obstant això, els afectats estan denunciant que també passa amb navegadors d'altres sistemes operatius, mòbils o de sobretaula, com Android o Windows.