Tot i que el desenvolupament de 'Titanfall 2' es confirmava fa temps, encara no teníem molta informació sobre la continuació de la sèrie que Respawn Entertainment estrenava com a exclusiva per a Xbox One el 2014, i que per a l'ocasió tornarà amb caràcter multiplataforma.

Segons el que ha mostrat el breu vídeo de presentació amb el qual Electronic Arts mostra les primeres imatges del títol en moviment, sembla que el joc també comptarà amb espases, que segurament s'incorporaran al catàleg d'eines ofensives que els enormes robots portaven en el lliurament original.

En qualsevol cas, encara queden moltes dades per revelar, una cosa que Electronic Arts ha promès solucionar el proper 12 de juny amb la presentació completa del joc a l'E3 2016. De moment tan sols comptem amb la confirmació oficial del desenvolupament per l'equip compost pels creadors de 'Call of Duty: Modern Warfare', que porten pràcticament treballant en la seqüela des de finals de 2014.

'Titanfall' va vendre al voltant de 3 milions d'unitats per Xbox One i es tracta d'un joc de trets de ciència ficció que, a més de combat tradicional, permet a l'usuari controlar un enorme robot i combatre amb armes de foc o cos a cos.

Sobre el desenvolupament i les característiques que incorporarà 'Titanfall 2', la seqüela es suportarà sobre una mode campanya per a un sol jugador que s'acompanya amb la producció d'un spin-off de la sèrie per a televisió. La trama de la seqüela estarà centrada en un període de colonització, que bàsicament està inspirat en esdeveniments històrics de la guerra d'Independència dels Estats Units.

'Titanfall 2', la seqüela del títol d'acció en primera persona amb robots mecànics gegants estarà disponible per a Xbox One, PlayStation 4 i PC.