Com realitzar trucades en grup gratis amb Facebook Messenger

El servei de missatgeria instantània de la xarxa social ja permet xerrar amb diversos contactes alhora

30.05.2016 | 07:21
Com realitzar trucades en grup gratis amb Facebook Messenger
Com realitzar trucades en grup gratis amb Facebook Messenger

El màxim responsable de Facebook, Mark Zuckerberg, acaba de llançar la seva última aposta. Així, ha habilitat la possibilitat de poder realitzar trucades en grup a través del servei Facebook Messenger, que a partir d'ara suporten les trucades VoIp. Aquesta nova funcionalitat, que permet comunicar-se per veu de forma totalment gratuïta si es disposa de connexió internet -en cas contrari, s'apliquen els càrrecs estàndard del pla de dades contractat-, ja està activa per a tots aquells que vulguin provar-la.

Per poder realitzar trucades en grup al Facebook Messenger, una funcionalitat que està disponible tant per als sistemes operatius Android com iOS, cal que els usuaris comptin amb l'última actualització d'aquesta aplicació de missatgeria instantània.

Aquesta nova funcionalitat, amb la qual Facebook pretén competir amb altres serveis similars com Skype o Google Hangouts, permet trucar a les persones que formen part d'un xat en grup. Per fer una trucada, només cal seleccionar al grup amb el qual volem parlar. En fer-ho, ens apareixerà una icona del telèfon que haurem de prémer. A continuació, només cal elegir els contactes que desitgem incloure en la conversa i prémer l'opció 'Trucar'.

Per unir-se a la conversa, els contactes elegits també han de tenir actualitzada a l'última versió l'aplicació de missatgeria de Facebook. Mentre es realitza la trucada, l'app mostra el nom del grup i la llista de participants, de manera que tots els usuaris saben qui està convidat a la conversa i pot optar per unir-se o no a la crida grupal. A més, cal assenyalar que encara que un contacte no respongui a una trucada, tindrà l'opció d'unir-se a la conversa en qualsevol moment. Per a això, només ha de prémer sobre la icona del telèfon que apareix a l'app.

Mitjançant aquesta nova funcionalitat, l'app de missatgeria de Facebook, que compta amb uns 900 milions d'usuaris a tot el món, permet que fins a 50 persones estiguin en contacte a la vegada, encara que per ara aquestes comunicacions només estan disponibles a través de veu. No és descartable, en qualsevol cas, que en un futur aquesta aplicació pugui suportar també anomenades en vídeo, sobretot tenint en compte que un dels objectius de Facebook és competir amb Skype i Google Hangouts, dos serveis que sí que ofereixen aquesta opció.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Tecnologia

Què hem de fer per marxar de les xarxes socials?
Sortir de les xarxes socials

Sortir de les xarxes socials

T'expliquem com desactivar els comptes de Facebook, Instagram, Twitter i Google+

Com netejar la ´caché´ de WhatsApp per alliberar memòria

Com netejar la ´caché´ de WhatsApp per alliberar memòria

El rendiment del mòbil es pot veure afectat si no esborrem els arxius d'una de les 'apps' més usades

Zetta, la presumpta estafa de l´´iPhone extremeny´

Zetta, la presumpta estafa de l´´iPhone extremeny´

Usuaris asseguren que en realitat es tracta d'un terminal de l'empresa xinesa Xiaomi que ha estat...

Saps com tenir dos comptes de WhatsApp en un únic mòbil?

Saps com tenir dos comptes de WhatsApp en un únic mòbil?

Una aplicació et permet tenir més d'un perfil en el popular servei de missatgeria instantània

Enllaços recomanats: Premis cinema