La tecnologia avança a passos de gegant: es fa diminuta, es camufla, és capaç de registrar hores i hores de converses o vídeos... El personatge cinematogràfic de James Bond va portar a la gran pantalla invents d'allò més sorprenents que, avui dia, s'han perfeccionat i es poden trobar en botigues especialitzades. Per exemple, la minigrabadora de cinta magnètica ( 'Des de Rússia amb amor', 1963) que amagava un dispositiu camuflat dins d'una càmera de fotos, capaç de gravar converses en casset.

En l'actualitat hi ha una infinitat de complements per poder veure i escoltar sense ser vistos amb els quals aconseguir aquella informació tan preuada. La imaginació dels inventors no té límits, per a mostra un botó.

Todas las fotos: solostocks.com

Rellotge de tauleta wifi espia Yatek. Des de qualsevol part del món podràs veure el que el teu rellotge de tauleta espia està captant, gràcies a la seva càmera IP camuflada en un despertador que també funciona com a despertador.

Aquest bolígraf té una petita càmera integrada en el seu capçal que s'activa / desactiva amb només prémer un botó. La mida de la lent és de només 2 mm, pel que passa inadvertida.

Bombeta espia. No només és una bombeta normal sinó que és una camuflada càmera que grava en HD.

Corbata espia amb càmera oculta de 720x480 4GB, elegant i de color blau.

Ulleres de sol Spycam. Captura totes les teves experiències i torna a viure-les una i altra vegada des del teu TV. Ideal per a esports de risc.

Todas las fotos: solostocks.com

Micròfon Espia (abast infinit) s'activa amb una sola trucada des del mòbil.

Clauer Espia: permet fer enregistraments de càmera oculta passant desapercebut. Aconsegueix vídeos per seguretat amb amb una bona resolució i una bona gamma de color.

Penjador espia, penjador de roba amb sensor de moviment, control remot, àudio i vídeo i resolució de gravat HD.

Aquest botó espia és perfecte per utilitzar-lo en una de les nostres camises o pols. Grava vídeo amb àudio i també pot prendre fotografies.

Aquest pendrive amb càmera oculta és un objecte totalment portàtil i molt discret, podrà realitzar els seus vídeos de càmera oculta sense aixecar sospita o prendre notes de veu en qualsevol moment. Incorpora un micròfon integrat i sensor de moviment.