Samsung Pay, el sistema de pagaments mòbils de la companyia sud-coreana de tecnologia, funciona en qualsevol establiment en el qual es pugui pagar amb targeta. Aterra a Espanya aquest 2 de juny. "Segur. Senzill. Ara". Així és com defineix Samsung seu sistema de pagament mòbil, que ja es troba disponible des de 2015 en altres països, com els Estats Units, la Xina o Corea.

Samsung Pay fa ús del lector d'empremtes dactilars dels últims dispositius de gamma alta de la companyia, així com de la tokenització digital i la plataforma Samsung KNOX per garantir que els pagaments siguin segurs.

L'esperat aterratge d'aquesta nova aplicació de pagament mòbil, sense cobrament de comissions addicionals, compatible amb qualsevol targeta i obert a totes les entitats financeres i grups de distribució, serà el primer que es produeixi en un país europeu.

Avanç i universalització de Samsung Pay

Samsung Pay passa per davant, amb aquest servei, de les plataformes d'Android i Apple. Esperen instaurar-se a Espanya aquest mateix any però els coreans se'ls han avançat.

El servei de pagament mòbil de Samsung pretén que tots els usuaris de les seves terminals puguin utilitzar aquesta aplicació amb qualsevol targeta de crèdit. Per a això, ja han tancat acords amb entitats financeres com La Caixa i amb grans establiments com El Corte Inglés.

Determinació de Samsung Pay

Per activar l'aplicació de Samsung Pay només cal tenir un telèfon intel·ligent compatible. A partir d'aquí, l'activació és molt senzilla. L'aplicació de Samsung escanejarà les teves targetes de crèdit i dèbit, que prèviament hagis vinculat. Amb aquesta informació, l'app facilitarà a l'usuari un codi. La teva entitat bancària el verificarà i, d'aquesta manera, s'activarà el servei de Samsung Pay.

Modalitat de pagament amb Samsung Pay

Quan procedeixis a realitzar un pagament només hauràs d'obrir l'aplicació al teu terminal. Amb el simple gest de lliscar el dit sobre la pantalla el teu pagament quedarà autoritzat. Això serà possible gràcies al reconeixement de la teva empremta dactilar.

Samsung Pay no cobra comissions

La descàrrega de l'aplicació és gratis i les comissions per l'ús de la mateixa es carregaran a les entitats bancàries amb les que estan associades les targetes.