Editorial Mediterrània presenta l'app Kids discover Barcelona & Gaudí, la primera app infantil per a mòbils i tauletes de la coneguda il·lustradora Pilarín Bayés. Aquesta app integra tres títols infantils de la col·lecció de llibre per acolorir Pintem (Pintem Gaudí, Pintem Modernisme iPintem Barcelona), que permet als més petits pintar i interactuar, a través de puzzles, trencaclosques i diferentes activitats, amb els edificis més famosos de Barcelona dibuixats per la Pilarín.

L'usuari pot triar, a l'inici, el llibre amb el qual vol jugar i aprendre, n'hi ha tres per escollir. El nen pot pintar desenes d'imatges relacionades amb Gaudí, amb Barcelona i amb el modernisme a l'igual que pot pintar també els noms d'edificis emblemàtics de la ciutat. Entre les activitats que es proposen en els menús de cada llibre, hi ha un joc per acolorir il·lustracions ben diferents, trencaclosques que amaguen imatges senceres a tot color de la famosa il·lustradora catalana, puzles que permeten afinar les habilitats dels petits així com activitats de relacionar que posen a prova els coneixements dels nostres fills.

Aquesta és una app freemium. Això vol dir que el programa permet jugar amb unes quantes imatges i activitats de manera gratuïta, però el total de les activitats disponibles són de pagament. El preu per accedir al contingut complet és de 1,99 euros). L'app dels contes es pot descarregar a les botigues de les aplicacions Google Play i Apple Store.

Editorial Mediterrània fa un pas endavant amb aquesta primera experiència digital en forma d'app, sent fidel a la seva filosofia d'apostar per les novetats tecnològiques i ajudar als més petits a aprendre d'una manera divertida, alhora que es transmeten valors i coneixements.

Aquesta novetat tecnològica s'emmarca dins del projecte Biblioteca Digital de Sami Apps, que neix de la col·laboració entre el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (a través de la Direcció General de Política Lingüística, i de la Secretaria d'Afers Exteriors), l'empresa Sami Apps i diverses editorials catalanes, com Editorial Mediterrània.