Activision ha llançat un nou tràiler de 'Call of Duty: Infinite Warfare', en el qual, a través de diferents seqüències de joc presenten un mode multi jugador molt personalitzable amb diferents mòduls de combat, avantatges, equipament d'alta tecnologia, possibilitat per crear centenars d'armes, i més.

En relació a l'acció en línia,'Infinite Warfare' promet sorprendre amb un món en què cada segon compta. El multi jugador, asseguren des de l'estudi, presenta una evolució pel que fa al sistema de moviment es refereix, amb especial èmfasi en el que passa en primera línia.

A més, 'Infinite Warfare' inclourà un mode zombies cooperatiu, que trasllada als jugadors a un viatge salvatge a través d'una nova història amb característiques i mecàniques de joc úniques.

El joc està programat per debutar a les botigues de tot el planeta el 4 de novembre en versions per a PlayStation 4, Xbox One i PC. Amb la reserva els jugadors obtindran accés a la Beta multi jugador, primer disponible en PS4 amb data 14 d'octubre del 2016.