Avui dia no és necessari fer-se amb un Smartphone de preu desorbitat per poder gaudir de les característiques d'un telèfon de gamma mitjana. Al mercat trobaràs marques alternatives (en la seva majoria xineses) que ofereixen dispositius assequibles per a totes les butxaques.

Aquests són els cinc millors mòbils per menys de 100 euros que trobaràs avui en dia al mercat.

Doogee X5 Pro

La marca xinesa Doogee va presentar fa no gaire la seva Smartphone X5 Pro, un telèfon assequible que ofereix totes les qualitats d'un mòbil de gamma mitjana-baixa i a més compta amb algun que un altre extra. El Doogee X5 Pro compta amb una resolució de pantalla de 1230x720 píxels repartits en les seves cinc polzades, 16 gigues d'emmagatzematge i 2 gigues de memòria RAM. Al mercat ho podràs trobar per preus que ronden els 80 euros.

Dogee X5 Pro

Landvo XM100 Plus

Amb aquest smartphone de la firma xinesa Landvo podràs gaudir de l'Android 5.1 en un Smartphone que compta amb una pantalla HD de 5,5 polzades i amb una qualitat-preu estupenda. El XM100 Plus de Landvo el podràs trobar a Amazon per poc més de 70 euros. Aquest mòbil té a més 16 gigues d'emmagatzematge i una bateria de 2.200mAh.

Landvo XM100

Motorola Moto I 4G

Si busques un Smartphone de qualitat per menys de 100 euros, el Moto I 4G de Motorola és la teva millor elecció. El seu potent processador de Quad-core, sumat a la versió Lollipop de Android i a la seva bateria de 2.390mAh el converteixen en una de les estrelles del mercat. El Motorola Moto I 4G ho podràs trobar al mercat per només 67,87 euros.

El nou model de Motorola

ZTE Blade L3

Aquest smartphone és una de les millors opcions que trobaràs al mercat per aconseguir un mòbil barat i amb les característiques d'un telèfon de gamma mitjana-baixa. El ZTE Blade L3 compta amb un processador QuadCore d'1,3 Ghz que, sumat a la seva versió de Android 5.0 Lollipop, et permetrà navegar a una gran velocitat. Encara que només compta amb 1 giga de memòria RAM i 8 gigues d'emmagatzematge, la seva memòria pot ampliar-se amb targetes microSD. Aquest Smartphone costa només 63 euros.

El nou ZTE Blade

Cubot Note S

La poc coneguda marca Cubot porta ja alguns anys presentant telèfons assequibles, però bastant interessants. El Cubot Note S és un clar exemple d'això: amb el seu processador Quad-Core d'1,3GHz, el sistema Android 5.1, la seva resolució de 1280x720 píxels i les seves dues càmeres (una posterior de 13 mpx i una altra davantera de 5 mpx) el converteixen en un dels millors smartphones del mercat en relació qualitat-preu. El podràs trobar per 89,99 euros.

Cubot Note S