Tal com estava previst, el gegant tecnològic Google ha presentat aquest dimarts durant una conferència a San Francisco (Califòrnia) la seva nova gamma de telèfons intel·ligents, denominats Pixel, que porten instal·lats per primera vegada la funció Google Assistant i treballaran amb realitat virtual.

Així ho ha explicat Rick Osterloh, vicepresident de maquinari de l'empresa, que ha assenyalat que els nous dispositius de Google compten amb "una personalitat i un aspecte únics".

A més, ha recalcat que la càmera dels Pixel és la millor que s'hagi emprat en un 'smartphone' (posseeix un 89 en el registre DxOMark, el més alt mai assolit) i ha destacat que aquests telèfons disposaran d'un emmagatzematge il·limitat, portaran instal·lada la aplicació per videotrucades 'Duo' i es podran emprar amb els cascos Daydream per gaudir de la realitat virtual.

Els dispositius, descrits com els primers telèfons fets per Google "per dins i per fora", vénen en dues mides: el Pixel comptarà amb una pantalla de 5 polzades, mentre que la del Pixel XL serà de 5,5 polzades. Tots dos disposaran de bateries amb càrrega ràpida.

Els dos compten amb un processador Snapdragon 821, 4 GB de memòria RAM, opció de 32GB o 128 GB d'espai, resolució de 1080p, càmera posterior de 12 megapíxels, connector per a auriculars de 3,5 mm i lector d'empremtes dactilars.

Estan disponibles en tres colors: Traieu Black (bastant negre), Very Silver (molt platejat) i Really Blue (realment blau, una versió limitada).

El preu als EUA és de 649 dòlars (577 euros) per al model de 5 polzades i es pot encarregar ja amb antelació.