La cadena CBS ha arribat a un acord amb Google per col·locar els seus continguts en un nou servei de televisió per internet que serà llançat l'any vinent, segons informa 'The Wall Street Journal' (WSJ).

El diari, citant fonts coneixedores de l'operació no identificades, diu que Google, integrada al consorci Alphabet, està buscant acords amb altres empreses de televisió, com 21st Century Fox i Walt Disney.

Segons el Journal, els continguts de CBS apareixeran en una plataforma de YouTube que, segons sembla, rebrà el nom d''Unplugged' (desconnectat), ja que no dependrà de connexions de televisió per cable o satèl·lit. La idea és atraure clients potencials que no volen subscriure's als tradicionals sistemes de televisió de pagament, a un cost menor.

Les empreses que distribueixen continguts de televisió per cable o per satèl·lit als Estats Units estan perdent subscriptors progressivament, especialment entre els més joves, que prefereixen plataformes com Netflix o Hulu, distribuïdes per internet.