La xarxa social Twitter ha decidit tancar l'aplicació de vídeos en bucle Vine en el marc de la seva nova estratègia, que passa per centrar-se en els seus negocis clau amb l'objectiu de tornar a la rendibilitat en 2017.

"En els propers mesos suspendrem l'aplicació mòbil", van indicar Twitter i Vine en un comunicat conjunt en el qual van afegir que els usuaris de l'aplicació podran descarregar els vídeos que van compartir en l'aplicació.

Durant la presentació dels seus comptes trimestrals, la companyia va indicar que se centrarà a millorar el seu servei principal i que "desprioritzaria" certes iniciatives, després de registrar pèrdues per valor de 103 milions de dòlars (94 milions d'euros) en el tercer trimestre del seu exercici.

A més, Twitter va anunciar una reestructuració que afectarà al 9% de la seva plantilla, la qual cosa podria afectar a l'acomiadament d'una mica més de 300 empleats. "Estem realitzant els canvis necessaris per posicionar Twitter de cara al creixement a llarg termini", va comentar sobre aquest tema el conseller delegat de la xarxa social, Jack Dorsey.

"Estem sent més disciplinats en la forma en la qual invertim en el negoci", va afegir per la seva banda el director financer de Twitter, Anthony Noto.