Instagram continua fent canvis, millores i incorporant funcions. Ara, l'aplicació de fotografia ha anunciat dues noves formes de compartir contingut: 'Live video' a Instagram Stories, i fotos i vídeos efímers per a grups o converses privades en Direct.

Les dues funcionalitats, presentades per la marca aquest dilluns, tenen un objectiu similar: oferir a la gent més flexibilitat per captar i compartir tots els seus moments de forma divertida i sense pressió.

'Live video' a Stories és una nova forma de connectar i interactuar amb els teus amics en directe. Quan acabis, el teu vídeo desapareixerà, per la qual cosa et pots sentir còmode de compartir el que vulguis en qualsevol moment, com explica la companyia en un comunicat. 'Live vídeo' començarà a estar disponible com a prova des d'aquest dilluns i s'ampliarà la disponibilitat a tot el món en les pròximes setmanes.

Instagram Direct té més de 300 milions d'usuaris mensuals. Ara, amb la possibilitat d'enviar fotos i vídeos efímers a grups o converses privades s'ofereix a la comunitat encara més control sobre el que comparteixen de forma privada. Aquesta nova funcionalitat de Direct està disponible per a tothom també des d'aquest dilluns.