ImaginBank llança el primer chatbot del sector financer a Espanya

25.02.2017 | 16:35
ImaginBank llança el primer chatbot del sector financer a Espanya

El primer banc exclusivament mòbil del nostre país continua la seva marxa pionera en el sector amb el llançament del primer chatbot de la banca espanyola. Es tracta d´un servei mitjançant el qual els clients de imaginBank poden dialogar amb el bot per conèixer les ofertes i promocions exclusives per a clients que millor s´adaptin als seus interessos i lloc de residència.

El servei està disponible a través de Facebook Messenger, i s´hi pot accedir des de la pròpia app o des de la pàgina de Facebook d'imaginBank. Per a aquesta última opció, cal seleccionar «Envia missatge» i fer clic a «Comença».

Tot seguit, el chatbot donarà la benvinguda a l´usuari i el guiarà per les diferents opcions.

El servei té com a objectiu facilitar informació i assistència en relació amb les ofertes i promocions d´imaginBank, que compta amb un ampli programa de descomptes en oci i compres a Espanya, amb avantatges exclusius en més de 100 propostes d´oci, viatges, hotels, cultura, moda, música, etc.El client pot fer consultes directament mitjançant missatges escrits o missatges de veu i conèixer les ofertes que existeixen en un determinat àmbit o lloc.

El robot li contesta mostrant-li la selecció que més s´ajusta al que demana amb un llenguatge pròxim i amè. A més, el servei automàtic de missatgeria és personalitzable: el client pot triar rebre en el seu mòbil alertes diàries o setmanals amb les noves ofertes de les categories que li interessen.

La intel·ligència artificial a CaixaBank


Aquest bot de Facebook és un pas més en l´experiència de l´entitat en intel·ligència artificial, dirigida a millorar el servei al client.
Aquesta tecnologia s´utilitza a Twitter des de fa anys per resoldre qüestions senzilles com localitzar oficines properes o oferir informació sobre la cotització de l´entitat en Borsa.

Recentment, CaixaBank ha anat més enllà en aquesta àrea amb el desenvolupament de IBM Watson, un servei d´assessorament sobre comerç exterior mitjançant la computació cognitiva que permet als clients dialogar amb gestors especialistes que els ajudaran a resoldre dubtes tècnics sobre temes com el comerç, les normatives, les regulacions, etc.

ImaginBank, clau per reforçar l´èxit en innovació


Dirigida als tecnologia mòbil i xarxes socials, cosa que permet que sigui l´usuari qui gestioni les seves finances de manera autónoma.
Des del seu llançament fa un any, imaginBank ha aconseguit posicionar-se com l´aplicació bancària més ben valorada entre l´oferta de serveis de les principals entitats a App Store i Google Play. A més, el mes d´agost de l´any passat, The Banker va premiar imaginBank com Millor Projecte Tecnològic del Món, reconeixent la innovació del projecte en matèria de transformació digital financera i mitjans de pagament.
Els chatbots són una tecnologia basada en intel·ligència artificial, gràcies a la qual les màquines poden interactuar amb les persones utilitzant el llenguatge natural. Actualment, es calcula que existeixen uns 30.000 chatbots en funcionament en diferents sectors arreu del món, tot i que a l´àmbit financer les experiències són puntuals.

La integració del chatbot suposa una aposta per seguir aplicant les últimes tendències en innovació a imaginBank, el banc mobile only de CaixaBank, que ofereix serveis financers avançats basats en tecnologia.

Els clients hi poden accedir per gestionar totes les seves finances personals a través de l´aplicació mòbil i d´aplicacions per a xarxes socials.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Tecnologia

Un usuari fent servir el cercador de Google.
Què passaria si Google deixés de funcionar durant mitja hora?

Què passaria si Google deixés de funcionar durant mitja hora?

Descobreix les conseqüències d'una apagada de la companyia i què succeiria al restaurar-se el servei

Xbox One X: tots els detalls de la nova consola de Microsoft

Xbox One X: tots els detalls de la nova consola de Microsoft

La companyia de Redmond ha revelat a la Gamescom de Colònia el catàleg de llançament i les...

Els hackers fan el seu agost amb els hotels

Els hackers fan el seu agost amb els hotels

Segons les empreses de seguretat s'ha produït un important augment en el nombre d'atacs a grans...

Necessito antivirus en un Mac?

Necessito antivirus en un Mac?

Se sol creure que els ordinadors d'Apple estan lliures de virus, però... sempre cal protegir

Enllaços recomanats: Premis cinema