WhatsApp és una aplicació en constant canvi i renovació. L'últim que s'ha pogut conèixer de la gran empresa és que ja permetia enviar arxius en tots els formats; els passos als quals evoluciona són de gegant.

L'App de missatgeria instantània més usada del món vol seguir avançant amb pas ferm, així, hem conegut que implementarà vídeos del gegant YouTube a l'aplicació. Fins ara, quan un contacte ens envia un enllaç a la plataforma audiovisual, en punxar sobre ell, el mòbil dirigeix ??a la seva aplicació o versió web mòbil, el que ens obliga a posteriorment haver de tornar a obrir WhatsApp per contestar. Tot aquest procés no serà necessari aviat, ja que podrem veure els vídeos des de la mateixa pantalla de conversa gràcies al mode PiP.

El vídeo en qüestió s'obriria en una pantalla flotant sobre WhatsApp, que es podria moure i redimensionar al nostre gust, encara que de moment no serà possible canviar de conversa alhora que mantenim el vídeo obert.

De totes maneres, seran, en un primer moment, els usuaris de IOS els que podran gaudir d'aquesta opció, ja que encara no se sap res de la seva disponibilitat a la resta de sistemes operatius.