Squid App, una aplicació que permet accedir a notícies d'infinitats de mitjans de comunicació, entre els quals Regió7, ha superat el primer any de vida a Catalunya amb més de 10.000 usuaris catalans.

Amb una especial atenció a la generació mil·lennista, Squid App consisteix en fer accessibles les notícies més rellevants d'una manera fàcil i ràpida, oferint una àmplia varietat de seccions a escollir, permetent obtenir notícies segmentades per afinitats a l'instant.

La app proporciona notícies provinents de diaris, blocs i revistes d'arreu del món. Quan els usuaris premen un article, se'ls redirigeix a la web original de la font. Els lectors poden compartir fàcilment amb els seus amics els articles que més els hi hagin cridat l'atenció a través de les xarxes socials, whatsapp, correu electrònic o SMS.

"Volem ajudar a les noves generacions a endinsar-se en la lectura de notícies d'actualitat com una activitat diària, entretinguda, valuosa i atractiva" explica, Johan Othelius, CEO i fundador de Squid App.

L'aplicació és gratuïta i es pot descarregar a Google Play i Apple Store. L'app també està activa a Polònia, Espanya, França, Itàlia, Anglaterra, Holanda, Alemanya i Rússia, a més d'oferir una versió en anglès internacional i català en exclusiva. Altres llengües i països s'incorporaran al llarg d'aquest any 2017-2018. Squid App ha estat desenvolupada per Njuice AB, una Start Up sueca desenvolupada a Estocolm.