Encara que no juguis al Fortnite, el videojoc de moda, és molt probable que durant els últims mesos hagis vist diversos balls que han sorgit del joc i no saps quin és el seu origen. El joc ha revolucionat d'una forma brutal el món del gaming i Youtube, però el seu impacte ha traspassat la pantalla i artistes com Drake i futbolistes com Sergi Roberto o Antoine Griezmann han mostrat en diverses ocasions la seva passió pel Fortnite.

Precisament és Griezmann qui ha posat més de moda un dels balls que apareixen al joc, conegut com a «Take the L» ('agafa la L', en català). El moviment consisteix en saltar d'una particular forma mentre es fa L al front amb els dits, en referència a 'Loser' (perdedor). El jugador francès ho ha agafat pràcticament com a costum i ha celebrat un gol d'aquesta manera en escenaris tan importants com el Santiago Bernabéu o la final de l'Europa League.

Però realment, coneixes en quins moments s'han inspirat els creadors del Fortnite per introduir els balls al joc? Alguns representen moments molt populars que et sonaran, però d'altres et sorprendran.