Ha arribat el dia, i com estava previst, Activision i Treyarch han revelat els detalls de ''Call of Duty: Black Ops 4'. Tal com suggerien les últimes filtracions el joc no tindrà campanya, però el suplirà amb un mode Battle Royale anomenat Blackout del qual s'han ofert les primeres dades. Una cosa que no ha variat és la seva vessant multijugador, el lliurament destil·la l'aroma que sorgeix quan es combinen els ingredients necessaris per mantenir els seguidors més àvids de la franquícia dins del vaixell. En tot cas sembla que és hora de posar-se ferms, perquè 'Black Ops' torna el 12 d'octubre amb la promesa d'oferir una experiència de combat completa, intensa i sòlida.

Pel que hem pogut comprovar, 'Black Ops 4' puja el llistó amb un mode multijugador que està cridat a augmentar el joc tàctic i les possibilitats, a més d'oferir la major oferta de Zombis, amb tres experiències completes en el moment del seu llançament , i l'esmentat 'Blackout', 1 Battle Royale multitudinari amb personatges i la localització dels quatre títols de la sèrie desenvolupada per Treyarch.

Durant la presentació del joc, els desenvolupadors han defensat que 'Call of Duty: Black Ops 4' és el lliurament més gran mai creat en la saga. Inclourà nous nivells de personalització i jugabilitat més tàctica, a més de noves armes, mapes i modes de joc. Amb el lliurament també torna el sistema Pick 10, a més d'una sèrie d'innovacions en el control d'armes, ritme de combat, regeneració de la salut i moviments del jugador. Pel que sembla, 'Black Ops 4' s'ha dissenyat per oferir un mode multijugador més profund. Per això presenta una combinació d'Especialistes nous i recurrents, cadascun amb les seves pròpies armes, equips i estils de joc.

Celebrant el desè aniversari del contingut original, 'Call of Duty Zombies' presentarà un mode completament nou i que, a priori, suposa la major oferta des del llançament de la franquícia, amb tres modalitats Zombies: IX, Voyage of Despair i Blood of the Dead. El mode narrarà noves històries amb personatges inèdits i un enemic que també s'estrena en la sèrie. També inclou el sistema de joc més personalitzable fins a la data, noves opcions per a crear i completar desafiaments de la comunitat, així com sistemes socials dissenyats per connectar jugadors. La modalitat reintrodueix nivells de dificultat i un tutorial de joc perquè els novells puguin conèixer els secrets de l'univers Zombi. A més, compta amb Zombie Rush, una nova manera que presenta nous reptes per als veterans, alhora que ofereix un nou ritme per als nouvinguts.

Paral·lel a la presentació dels modes multijugador i Zombis, l'equip també ha mostrat 'Blackout': una nova experiència Battle Royale que combina el mode de combat ràpid, amb nivells de supervivència en escenaris de la sèrie reimaginats a gran escala. Comptarà amb el mapa més gran mai creat a 'Call of Duty' - 1.500 vegades més gran que Nuketown.

'Blackout' ens empenyerà a enfrontaments contra altres usuaris mentre juguem com a personatges clàssics de la sèrie. Sol o en equip, es podrà participar en diversos combats amb vehicles terrestres, aeris i marítims, en un espai inèdit. Per a la versió d'ordinador Treyarch està desenvolupant el joc en col·laboració amb Beenox. Comptarà amb resolució 4K i HDR, suport per a monitors ultra panoràmics i la capacitat de personalitzar la qualitat, rendiment i gràfics per a maquinari específic. A més, es podrà triar entre opcions predeterminades de controls, incloent esquerrans, o personalitzar completament els controls de teclat i ratolí segons preferències. Finalment, s'ha anunciat que el joc oferirà una fase de beta privada, encara no s'han concretat dates per al seu desenvolupament.