Snap introduirà a la xarxa social Snapchat un nou botó que permetrà eliminar missatges i continguts enviats en els xats individuals i grupals, tot i que notificarà als membres de la conversa la seva eliminació.

El portal TechCrunch ha informat que Snapchat permetrà esborrar els missatges enviats, amb continguts com imatges, vídeos, o missatges de veu, dels xats amb la funció 'Clear Xats'.

Aquesta nova funció es mostrarà mitjançant un nou botó, 'Delete' (eliminar), que apareixerà al pressionar sobre un contingut publicat en la conversa, i de fer saber als altres membres del xat de l'eliminació del missatge, ja que la plataforma ho notificarà.

Aquesta característica no funcionarà en tots els casos, ja que serà necessari que el receptor tingui connexió a Internet o una versió actualitzada de la 'app'. Snapchat llançarà 'Clear Xats' a nivell mundial en les pròximes setmanes, segons el mitjà citat.

Aquesta funció podria ser beneficiosa per evitar casos de venjança amb materials pornogràfics i xantatges pel mig, com relata el medi citat. D'altra banda, Clear Xats també pot ser utilitzat amb mals fins, com per enviar i després eliminar missatges inapropiats o abusius, tot i sempre quedarà l'opció de fer captures d'aquest tipus de missatges.