Quant al percentatge de cobertura, un 87% del territori de la comarca ja rep correctament el senyal de TDT i, en concret, el 98% de la població. De fet, l'Anoia és una de les 24 comarques que hauran completat el procés d'encesa digital en acabar el 2008 i la resta de comarques aniran fent l'encesa progressivament fins el mes de juliol de 2009, abans de l'apagada analògica prevista per al 3 d'abril del 2010.

Concretament, les comarques que a finals del 2008 ja rebran la TDT seran l'Alt Camp, l'Alt Empordà, l'Alt Penedès, l'Anoia, el Bages, el Baix Camp, el Baix Empordà, el Baix Penedès, el Barcelonès, el Berguedà, la Cerdanya, la Conca de Barberà, el Garraf, el Gironès, el Maresme, Osona, el Pla de l'Estany, el Pla d'Urgell, el Priorat, el Segrià, el Solsonès, el Tarragonès, l'Urgell i el Vallès Oriental.

Mundó ha especificat que parts de l'Anoia encara no estan cobertes per la TDT i que ara cal incrementar el nombre de gent que disposa del descodificador i incrementar, així, les llars adaptades a aquesta nova tecnologia. Per aconseguir-ho, des de la Generalitat s'han enviat unes 1.300 cartes a finques de l'Anoia dirigides als presidents d'escala amb l'objectiu que el bloca s'adaptin a la TDT.

La comarca de l'Anoia té actualment cinc centres emissors a Igualada, Capellades, Castellfollit de Riubregós, Calaf i la Pobla de Claramunt i en els propers mesos se n'inauguraran tres més a Copons, Masquefa i Rubió. Per donar a conèixer el procés d'apagada analògica, la Generalitat ha engegat en els darrers mesos la campanya 'La TDT ha arribat a casa teva.

Connecta't a la TDT', que pretén informar la població de la necessitat d'adaptar-se a la TDT i explicar quins són els passos que s'han de seguir per rebre correctament tota l'oferta a cada territori. La campanya s'ha anat difonent progressivament en les diferents comarques a mesura que aquestes ja rebien el senyal de TDT.Així mateix, s'han distribuït tríptics informatius en punts d'informació ciutadana i establiments de venda d'electrodomèstics, i s'ha enviat informació sobre el procés als presidents de comunitats de propietaris.

La TDT: més qualitat i més canals La TDT serà l'única televisió en obert gratuïta i d'accés universal que existirà a partir del 3 d'abril del 2010. La TDT és un sistema de difusió del senyal de televisió que optimitza l'espectre radioelèctric i permet la multiplicació de l'oferta de canals. La TDT comporta també una considerable millora de la qualitat de la recepció de la imatge, així com del so digital i els subtítols en diverses llengües.

D'altra banda, permet l'accés a noves aplicacions i serveis interactius a través de les guies electròniques de programació i altres serveis d'interès públic o comercial. A diferència de les plataformes digitals per satèl·lit o cable, la TDT és en règim obert, és a dir no caldrà subscriure-s'hi, ni pagar cap quota, atès que les emissions són gratuïtes.