En aquesta junta AVS va decidir destituir els dos consellers de TVC en aquesta societat, Joan Majó i Carles Viñas, a banda d'anunciar accions legals contra ells per actuacions 'deslleials' respecte a aquesta companyia audiovisual.

TVC té el 20% del capital social d'aquesta societat dedicada des del 1997 a gestionar els drets audiovisuals dels clubs de futbol en la Lliga i la Copa del Rei. La resta de les accions d'Audiovisual Sport, el 80%, les té l'empresa Sogecable SA.

La sentència indica que aquest plet s'emmarca dins de l'enfrontament entre diverses societats sobre l'explotació dels drets audiovisuals dels equips de futbol des de l'any 2006. En aquest sentit, la junta d'accionistes d'AVS havia de tractar la situació derivada dels incompliments de Mediapro i l'adopció de diverses mesures, com la destitució dels dos consellers de TVC ja que la societat considerava que 'treballaven contra els interessos de la companyia audiovisual'.

TVC va demanar al jutge que s'anul·lés la junta ja que no es van tractar tots els punts de l'ordre del dia que va proposar la sòcia minoritària, com per exemple un 'examen sobre la marxa de la societat, incloent l'estat de comptes'. Per això, el jutjat mercantil considera que la constitució de la junta i els acords adoptats tenien un defecte de forma i per això els anul·la.

El jutjat d'Instrucció número 10 de Madrid va acceptar fa un any una querella d'AVS contra Majó per un suposat delicte d'estafa, juntament amb directius de Mediapro i la Lliga de Futbol Professional dins d'aquest enfrontament per l'explotació dels drets audiovisuals del futbol de primera i segona divisió.