La periodista Ariadna Oltra substituirà la presentadora del Telenotícies Vespre de TV3, Raquel Sans, per la baixa per maternitat d'aquesta.

Segons ha informat el canal autonòmic en un comunicat, Oltra presentarà els informatius a partir de dilluns acompanyada per l'editor de l'informatiu, Ramon Pellicer.

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Oltra és actualment presentadora del canal de notícies 3/24, i presenta des del 2008 al programa 'Els matins d'estiu' al costat d´Espartac Peran, Jordi Eroles i Pol Marsà.

Oltra també ha presentat el programa 'Els matins' al costat de Josep Cuní durant quatre mesos i ha participat en especials informatius, com la presa de possessió de Barack Obama, la manifestació del 10-J contra la sentència de l'Estatut, els especials del Papa , les recents eleccions al Parlament i la presa de possessió del president de la Generalitat, Artur Mas.

Abans d'incorporar-se a TV3, Ariadna Oltra va treballar a Localia, Ona Catalana i Canal setembre, la televisió local de Santa Eulàlia de Ronçana.