Pedro García Aguado, un dels millors jugadors de waterpolo espanyols i, en l'actualitat, presentador dels programes Hermano Mayor i El Campamento, de Cuatro, va fitxar ahir per La Sexta "per participar en un nou projecte", segons va informar el canal. García Aguado es converteix, d'aquesta manera, en la primera incorporació a la cadena, des que es va saber que aquesta es fusionava amb el grup Antena 3. L'excampió mundial de waterpolo s'ha convertit en un dels més reconeguts presentadors del format coach, o de suport especialitzat, de la televisió, des que l'abril del 2009 va començar a presentar l'espai Hemano Mayor a Cuatro.

Mediaset España va comentar ahir mateix, després de fer-se públic el fitxatge de La Sexta, en un comunicat, que el seu grup i Cuatro, juntament amb la productora Plural Entertainment, "aconseguiran que Hermano Mayor continuï rebent l'acceptació del públic en les properes edicions amb un nou coach, més enllà de la decisió de Pedro García Aguado, qui abandona el grup després de rebre una oferta econòmica desorbitada per a la situació del sector".

Tant a Hermano Mayor com a El Campamento, Aguado -conegut com "Toto"- ha ajudat diversos joves que habitualment consumeixen drogues i sofreixen greus problemes de conducta social. Els dos programes reflecteixen els processos de rehabilitació d'aquests joves, que aprenen d'Aguado, entre altres aspectes, a perdre la por al canvi, a tenir autoestima i disciplina, i a valorar la recompensa del treball i de l'esforç. Abans d'embarcar-se al món de la televisió, García Aguado (Madrid, 1968) va treballar com a terapeuta al Centre Mare Nostrum, on es va rehabilitar de la seva forta addicció a les drogues.