El locutor Luis del Olmo va confessar dimarts passat a la nit, davant uns estudiants que assistien a una taula rodona sobre periodisme organitzada pel Centro Universitario Villanueva, que havia estat estafat, segons publicava ahir a la tarda la web del rotatiu El País.

"Sóc probablement el professional que més diners ha guanyat en la ràdio. Però fa un mes i mig, l'administrador dels meus béns, que era un home de la meva amistat, que tenia fins i tot les claus de casa meva, m'ha fet una estafa de molts milions d'euros. El 75% del que tenia estalviat i que tenia previst algun dia per als meus néts", va dir Del Olmo.

En la seva intervenció, el presentador del magazín matinal més veterà de les ones espanyoles, Protagonistas, que actualment s'emet a ABC Punto Radio, es va mostrar molt dur amb l'administrador dels seus béns fins a dates recents, Rogelio Rengel, editor de la revista Don Balón, al qual acusa d'haver-lo estafat.

El locutor va denunciar el seu home de confiança el mes de novembre passat, i va anunciar que el judici se celebrarà "d'aquí a15 dies".