Matthew Perry ha fitxat per la sèrie Go on. L'actor torna a provar sort a la petita pantalla amb un nou pilot de la NBC enllumenat per un dels productors i guionistes de la mítica Friends.

L'argument de Go on girarà al voltant d'un periodista esportiu (Matthew Perry) que intenta superar un gran trauma. Per això, el protagonista anirà a unes sessions de teràpia en grup en què el personatge coneixerà, potser, a l'amor de la seva vida.

A més de l'ex de Friends, la comèdia -que apunta maneres per ser catalogada de romàntica- estarà protagonitzada per Julie White (Llei i ordre: Unitat de víctimes especials). L'actriu es ficarà en la pell d'una dona que acaba de perdre al seu marit i viu un mal moment personal, segons avança TV Line.

Cal recordar que l'última sitcom de Matthew Perry, Mr Sunshine, no va tenir bons resultats d'audiència, i de fet, va ser cancel·lada per la cadena ABC després d'una única temporada.

Reunió d'ex-Friends

La veritat és que fa diverses setmanes es va anunciar una trobada entre dos dels protagonistes de la inoblidable Friends: David Schwimmer (Ross) i Lisa Kudrow (Phoebe), per a la segona temporada de Web Therapy que s'emet en Showtime i també en Canal + a Espanya.

En ella, Schwimmer encarnarà un home traumatitzat per haver presenciat una tòrrida trobada entre el seu pare i Fiona Wallice, el personatge de Kudrow (a més del seu amant en la ficció).

Mentre, la resta de personatges Friends segueix endavant amb els seus projectes: Courteney Cox a Cougar Town, Matt LeBlanc a Episodes i Jennifer Aniston amb la seva carrera cinematogràfica.

De fet Aniston va aconseguir recentment la seva pròpia estrella al Passeig de la Fama a Hollywood, i llavors anunciava que tornaria a la petita pantalla si pogués ser amb un projecte interessant amb els seus antics companys de Friends.