L'actor madrileny Quique Camoiras, una de les cares més populars de la televisió del nostre país, ha mort a Madrid als 83 anys a causa del vessament cerebral pel qual estava ingressat des de feia una setmana a l'hospital Montepríncipe.

Les restes de Camoiras van ser traslladades al tanatori de la localitat madrilenya de Pozuelo, on ahir es va instal·lar la capella ardent i va ser incinerat.

Camoiras, que va actuar per darrera vegada l'any 2007, patia de feia temps "un quadre complicat respiratori", que se sumava a la diabetis.

La seva esposa i els seus fills Quique i Natalia van decidir portar-lo a l'hospital el 22 de febrer perquè es trobava "molt malament", i allà els van comunicar que es tractava d'un vessament cerebral del qual no el van poder operar pel seu deteriorat estat de salut.

"Ha lluitat vuit dies, encara que només va estar conscient el primer. Ahir a la tarda (per dijous) va morir plàcidament i serena, acompanyat de la seva família i amics més propers", va relatar la portaveu de la família, la també actriu Marta Valverde.