Novetats en dos dels espais més veterans i emblemàtics de Cuatro a partir del proper dilluns 6 de maig: Marta Fernández s'incorpora a l'àrea d'Informatius de Mediaset España per copresentar l'edició de sobretaula de Noticias Cuatro i el periodista Jesús Cintora agafa el testimoni al capdavant de Las mañanas de Cuatro, que iniciarà una nova etapa amb una renovació en l'enfocament dels seus continguts.

El programa incorporarà nous col·laboradors amb un perfil diferent i amb capacitat per oferir nous discursos, solucions i respostes davant la complexitat dels assumptes que diàriament ocupen l'agenda política, econòmica i social. Joves càrrecs polítics, agents socials i emprenedors que estan aconseguint trobar oportunitats enmig de la crisi actual seran alguns dels perfils amb els quals es comptarà per analitzar el tema o assumptes principals que centraran cada edició.

A més, Las mañanas de Cuatro, que també exhibirà novetats en la seva escenografia i línia gràfica, reforçarà també la cobertura de notícies en directe i d'aquesta manera oferirà a l'espectador una finestra a través de la qual informar puntualment del que succeeixi durant l'emissió de l'espai.