Antena 3 estrena aquesta nit, a les 22.40 hores, la segona i última temporada de la sèrie Sin identidad, protagonitzada per l'actriu Megan Montaner. La cadena programa aquesta ficció, que en la seva primera temporada va tenir molt bones dades d'audiència, contra la primera part de la pel·lícula Avatar que emetrà Telecinco.

La directora de ficció d'Atresmedia, Sonia Martínez, va avançar en el FesTVal de Múrcia celebrat fa unes setmanes diversos detalls del desenllaç final de la sèrie. Martínez va assegurar que la temporada inclou 14 episodis, que havien estat concebuts com dues parts amb dos blocs argumentals diferents de set capítols cada un. Amb relació a l'episodi d'estrena la directiva va dir que serà "molt impactant" i sorprendrà els espectadors.

En aquest primer episodi, que porta per títol He vuelto para vengarme, el teleespectador descobrirà com continua la història ?"gairebé un any després" del final de la primera temporada. La trama final de la sèrie gira al voltant de la venjança de María (Megan Montaner), després que en la primera temporada el personatge estudiés el terreny. Aquesta serà la darrera entrega de la ficció d'Antena 3.