Diversos professionals i col·laboradors d'emissores de ràdio municipals del Bages s'han unit per tirar endavant un projecte que pretén "revolucionar els continguts de la ràdio local", segons assegura el periodista Marc Martínez Amat en la nota de presentació de la iniciativa.

Ona Bages i Ona Moianès seran les marques paraigua que aplegaran a partir del 18 d'abril les antenes de Sallent (107.6 FM), Sant Fruitós (107.5 FM), Santpedor (90.0 FM) i Santa Maria d'Oló (107.2 FM), amb serveis informatius professionalitzats i amb continguts de proximitat compartits i amb la intenció de compartir-los amb les altres ràdios locals de les dues comarques. El projecte neix per fer un salt endavant en la qualitat de la programació, oferir informació de proximitat als oients i impulsar noves iniciatives a escala comarcal.

Ona Bages serà també un punt de trobada dels col·laboradors de les ràdios locals, on podran posar en comú la seva experiència i els programes que fan, de manera que s'iniciarà una etapa de col·laboració que ja es va concretar en el seguiment conjunt de la consulta del Moianès del 22 de març passat que van fer les nou emissores de la comarca.