Alberto Chicote torna a les cuines després dels especials El precio de los alimentos. La Sexta ha decidit estrenar el pròxim dimecres 15 d'abril la quarta temporada de l'espai televisiu d'Eyeworks Espanya. L'espai substituirà a la graella televisiva la sèrie El mentalista.

La quarta edició de Pesadilla en la cocina estarà enfocada al mateix objectiu que anteriors edicions, intentar salvar restaurants en ruïnes. D'aquesta manera, Chicote haurà de tornar a treballar amb els amos de diferents establiments d'hostaleria que, en alguns casos, estaran al límit del tancament. Per fer front a aquestes situacions, Chicote analitzarà els errors que s'estan duent a terme en els locals i proposarà accions i mesures per solucionar-ho.

Amb la nova franja horària, la temporada de Chicote competirà per l'audiència amb Sin identidad, Comando actualidad i Sopa de Gansos, així com amb Aquí Paz y después Gloria, que a partir d'ara s'emetrà els dimecres i no els dijous, per fugir de l'enfrontament directe amb Allí abajo. I és que la producció de Mandarina va caure en la seva última entrega a un preocupant 9,9% (1.941.000) després d'una fantàstica estrena amb un 20,7% de share (3.681.000 espectadors).