Ona Bages fa la seva presentació en públic avui, a les 6 de la tarda, al monestir de Sant Benet de Bages.

L'acte l'organitza la cooperativa de treball que s'ha constituït per donar forma a la iniciativa, formada per professionals i col·laboradors de Ràdio Sallent, Ràdio Sant Fruitós, Ràdio Santpedor i Ràdio 010, de Santa Maria d'Oló.

A l'acte es presentaran els nous continguts que s'emetran a partir de dissabte a les emissores municipals sota la marca conjunta d'Ona Bages -i d'Ona Moianès en les que formen part de la nova comarca. També hi haurà els parlaments del president de la delegació del Col·legi de Periodistes a la Catalunya Central, Gonçal Mazcuñán; dels quatre alcaldes que s'han compromès amb el projecte: Ramon Vilar, de Santa Maria d'Oló, David Saldoni, de Sallent, Laura Vilagrà, de Santpedor, i Joan Carles Batanés, de Sant Fruitós de Bages; i finalment el del secretari de Comunicació del Govern de la Generalitat, Josep Martí.

Marc Martínez Amat, president de la cooperativa del projecte, introduirà la xerrada que hi farà el director de RAC1, Eduard Pujol, amb el títol "La ràdio al segle XXI". L'acte es complementarà amb les actuacions dels cantautors bagencs Damià Olivella i Anaïs Vila.